Veranda

Veranda Vlaanderen is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en installeren van hoogwaardige aluminium glazen veranda’s in Vlaanderen (veranda’s) voor patio’s en tuinen. Een veranda, ook wel bekend als een openluchtgalerij, is een glazen overkapping die meestal aan de buitenkant van een woning is bevestigd. Of u nu een eigentijdse glazen overkapping, wrap-around veranda, veranda voor uw terras wilt, Veranda Vlaanderen kan u een uitgebreide service bieden vanaf het uitwerken van de haalbaarheid van het project tot en met het ontwerp, de productie en het installatieproces van de veranda.

Moderne Verandas

Als u op zoek bent naar een manier om uw buitenleven opnieuw te definiëren, dan zijn de aluminium veranda’s van Veranda Vlaanderen de ideale manier om extra ruimte te creëren waar u het hele jaar door van kunt genieten. Met onze slanke veranda’s kunt u de perfecte tuinkamer creëren die kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden op maat.

Met ons assortiment aan maatwerk kunt u de perfecte tuinkamer creëren die past bij de stijl van uw Londense woning tegen een concurrerende en betaalbare prijs. Of u nu de perfecte winterkamer wilt creëren, of de ideale zomerontspanningsplek, ons team van Veranda Vlaanderen kan u helpen uw tuinkamerontwerpen tot leven te brengen.

Onze veranda’s zien er niet alleen prachtig uit, maar ze kunnen u ook een verbluffende reeks prestatievoordelen bieden die u in staat stellen om het hele jaar door het beste uit uw nieuwe tuinkamer te halen. Het aluminium profiel is van nature sterk, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw nieuwe tuinkamer snel na de installatie vergaat of verslijt.
Onze Veranda-stijlen

– • • • • • •

Slanke Veranda’s
Geïsoleerde Veranda’s
Panoramische Veranda’s
Aanpasbare Veranda’s in Londen

– • • • • • •

Duurzame Veranda’s

Onze veranda’s in Londen worden vervaardigd met behulp van precisie-engineered aluminium. Dit betekent dat u kunt profiteren van de inherente sterkte en duurzaamheid. Met onze tuinkamers kunt u erop vertrouwen dat het profiel een indrukwekkende levensduur zal hebben, waardoor u een nieuwe buitenruimte krijgt die u enkele jaren kunt gebruiken zonder dat het frame moet worden gerepareerd of vervangen.
Eenvoudige installatie

Wij willen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe buitenverblijf. Onze aluminium veranda’s zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te installeren zijn. U kunt een minimale verstoring van uw dagelijkse planning verwachten. Door het moderne ontwerp kan het frame gemakkelijk worden getransporteerd en gepositioneerd, zelfs in de kleinste ruimtes.
Ontwerpen op maat

Hier bij Better Outdoors bieden we vier unieke tuinkamerstijlen aan. Dit omvat slanke veranda’s, geïsoleerde veranda’s, panoramische en panoramische plus verandastijlen. Allemaal met unieke kenmerken en voordelen, en kunnen ze allemaal op maat worden ontworpen om perfect bij uw Londense woning te passen. Neem vandaag nog contact op met ons voor veelzijdige veranda-ontwerpen.

Prachtige aanbieding

Van der Bauwhede: Jouw veranda kopen tot in de perfectie

Als verandabouwer ontwerpen en bouwen we alles zelf, van moderne tot landelijke stijl.

De prachtige transparante volglas schuifdeur maakt het mogelijk om één of meerdere zijden van uw panoramische veranda te openen. Het slanke frame is gepoedercoat volgens het kleurenschema en verkrijgbaar in maximaal vijf rails voor een maximaal uitzicht. Vergrendelingshendels verhogen de veiligheid en heldere afdichtingen houden het wisselvallige Londense weer buiten uw verlengstuk.