Tuinmeubelen

Breng de goede tijden in de buitenlucht. Creëer een look waar u van houdt in uw tuin en haal het beste uit lange zomerdagen. Kies een stijlvolle eetset voor het vermaken van vrienden en familie, of een comfortabele ligstoel waar u na een zware week op het werk tot rust kunt komen. Wij hebben alles wat u nodig heeft om net dat beetje meer van uw buitenruimte te genieten.

Met zoveel verschillende stijlen tuinmeubilair beschikbaar, hoe kunt u beslissen welke set geschikt is voor uw buitenruimte?

We hebben onze tuinexpertise gebruikt om de vijf belangrijkste dingen te selecteren die we het belangrijkst vinden bij de keuze van uw tuinmeubilair:

Ruimte & Grootte >
Stijl >
Sociaal leven >
Opslag >
Materiaal >

Welke maat meubelset heb ik nodig?

De ruimte die u voor uw meubelen heeft geselecteerd moet vlak zijn en weg van alle buitengevaren. Meet de totale oppervlakte en dan hebt u een goed idee van de ruimte die beschikbaar is voor uw meubels en welke maatstukken daar praktisch kunnen passen. Het is verleidelijk om te gaan voor de grootste set die u kunt herbergen, maar u moet er wel voor zorgen dat u genoeg ruimte overhoudt om er comfortabel omheen te lopen en dat u stoelen kunt uittrekken of achterover kunt leunen als dat nodig is.

Als u uw ruimte eenmaal heeft ingericht, zult u zien dat we voor elk type ruimte iets te bieden hebben, van kleine bistro’s tot grote dinersets en buitenbanken tot tuinmeubelen kopen.
2 zitsets

Deze combinatie van een kleine picknicktafel en twee stoelen, ook wel bistrosets genoemd, is een compacte en gezellige keuze als je weinig ruimte hebt. Perfect voor balkons, ze zijn vaak inklapbaar of stapelbaar, zodat je kunt genieten van een tafel voor twee wanneer je die nodig hebt en van meer ruimte wanneer je die niet nodig hebt.
Winkel 2 zitsets

4, 6 en 8 zits tafels en stoelen

Tuindinersets zijn er in vergelijkbare maten als hun indoor tegenhangers. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal gasten dat u van plan bent uit te nodigen, kunt u kiezen uit versies met 4, 6 of 8 zitplaatsen. Als u van plan bent om buiten te gaan eten, kijk dan naar een tafel en een passend aantal bijpassende stoelen – rotan tuintafel en stoelensets zijn een populaire keuze. Als u op zoek bent naar een set van hetzelfde formaat met een meer informeel gevoel, kunt u ook een bankset proberen, ideaal voor ontspannen dineren in de buitenlucht.
Winkeltuintafel en -stoelen

Buitenbanken

Als u op zoek bent naar meer ontspannen buitenzitjes dan is een tuinbank een goed alternatief. Verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties is er een geschikte, comfortabele bank voor alle tuinvormen en -maten. Combineer dit met bijpassende voetenbanken en salontafels en creëer zo de perfecte buitenruimte om te socialiseren.
table de jardin kopen

Palletmeubilair

Een geweldige manier om uw buitenmeubilair aan te passen aan uw ruimte is door het creëren van uw eigen stukken met behulp van pallets. U kunt zo klein of zo ruim gaan als u wilt en het is echt makkelijk te doen.
Bekijk onze gids voor het maken van palletmeubilair

Kleinere zetels

Deze stoelen zijn ideaal, of u nu een kleinere buitenruimte heeft, of een klein zitje in een grotere tuin wilt plaatsen om een extra zitplek te creëren:
Winkelbanken

Ligstoelen en bedden

Als u echt wilt ontspannen in uw tuin dan kan een ligstoel of dagbed een geweldige manier zijn om uw buitenruimte te gebruiken om te ontspannen. U kunt ze als stand-alone artikelen kopen of ze aanpassen aan uw bestaande Table pliante meubilair.

Welke stijl van tuinmeubilair moet ik kiezen?

Over het algemeen moet de stijl van de tuinmeubelen die u kiest een aanvulling vormen op de leeftijd en het ontwerp van uw huis en uw tuin. Houten meubelen passen goed bij meer traditioneel uitziende eigenschappen, terwijl metalen meubelen er beter uitzien in meer eigentijdse ruimtes. Rotan tuinmeubilair is een goede keuze voor de meeste eigenschappen, omdat het een rustiek tintje elegantie kan toevoegen aan zowel oudere als nieuwere stijlen.

Welke meubelset is het beste voor mijn sociale leven?

Houdt u van het organiseren van familie BBQ’s in de zomer? Hou je ervan om ’s middags een theekransje te houden in de tuin met vrienden, of gewoon lekker in de zon te zitten en een beetje tijd buiten door te brengen? Door uit te zoeken wat voor soort gelegenheden u het meest gebruik maakt van uw tuinmeubilair, kunt u de juiste mix voor uw sociale leven kiezen.
Buiten eten

Als u van barbecues en buitenshuis eten met familie en vrienden houdt, dan is een outdoor dining set essentieel. Voor 1-2 personen heb je alleen een bistro set nodig, maar als je weet dat je de catering voor grotere groepen mensen kiest, dan kies je de grootste maat die beschikbaar is, zodat iedereen ruimte heeft om aan tafel te zitten.
Ontspannen met vrienden

Als u gewoon op zoek bent naar een plek om te loungen in uw tuin, dan zal een buitenbank of een aantal op maat gemaakte palletmeubelen u helpen om een gezellige hoek te creëren. Als u echt wilt relaxen, kies dan voor een schommel in de tuin of voor een paar ligstoelen.
Genieten van een rustige tijd

Soms is het leuk om gewoon te genieten van wat rust en kalmte. Door het plaatsen van een bankje, een dagbed of een zitje in een rustigere omgeving…