Huis beveiligen

Het inrichten van uw nieuwe woning is zeker leuker dan het opzetten van veiligheidsmaatregelen. Maar inbrekers slaan om de 25,7 seconden toe, dus de beveiliging van het huis zou een topprioriteit moeten zijn.¹ Om u te helpen terug te keren naar de leuke dingen, zijn hier enkele eenvoudige dingen die u meteen moet doen om uw nieuwe huis te beveiligen.

Beveilig de deuren

Help een inbreker niet om door de voordeur naar binnen te lopen (34%!).² Controleer al uw buitendeuren om er zeker van te zijn dat de deurkozijnen sterk zijn, de scharnieren beschermd zijn, en – als uw deur een postgleuf heeft – dat iemand er niet doorheen kan om de deur te ontgrendelen.

Als u verhuist naar een woning die iemand anders vroeger thuis belde, verander dan de deursloten. Op die manier heb je geen vreemden met een sleutel van je huis en kun je ervoor zorgen dat je sloten de beste op de markt zijn.

Hier zijn enkele snelle versterkingen die we aanraden om u te helpen deze vitale ingangen te verstevigen.

Installeer een nachtslot. (Hier is hoe.)
Voeg een slagplaat toe.
Upgrade naar slimme sloten.
Verhoog de veiligheid met een videodeurbel.

SafeWise beveelt aan
Plaatsen van camerabewaking of van de videocamera
Ring Videodeurbel
Uitzicht op Amazone

833-289-0540
PRO TIP: Versterking van glazen schuifdeuren
Indringers houden van schuifdeuren, dus zorg ervoor dat die van u beschermd zijn. U kunt old-school gaan en een raambar of deuvel in het spoor gebruiken om te voorkomen dat de deur wordt geforceerd. Als u een high-tech oplossing wilt, voeg dan een deursensor of glasbreuksensor toe. Deze zullen u waarschuwen als er met de glazen deur geknoeid wordt – en zouden dieven moeten afschrikken.
ramen buitenshuis
2. 2. Vergrendel de ramen

Deuren en ramen zijn de meest voorkomende ingangspunten voor inbrekers. Helaas zijn de vergrendelingen van de ramen van de fabrikant niet altijd effectief en soms zijn ze ronduit dun gezaaid. Als het uiterlijk van uw raamsloten u niet bevalt, verhoog dan de veiligheid met sloten of sleutelhendels. Maar daar hoef je het niet bij te laten.

We hebben nog wat andere goede ideeën om uw ramen inbraakbestendig te maken.

Versterk het glas met raambeveiligingsfolie.
Installeer ruit- of glasbreuksensoren.
Raambalken toevoegen.
Plant stekelige struiken onder ramen op de eerste verdieping (maar zorg ervoor dat ze getrimd blijven).

Achtertuinverlichting in de nacht
3. 3. Verlicht het landschap

Vandalen, inbrekers en andere criminelen staan niet graag in de schijnwerpers. Houd slechte mensen op afstand met voldoende buitenverlichting. Plaats verlichting rond uw voor- en achtertuin, langs de paden, en in de buurt van de garage en andere buitenstructuren. Niet alleen laat je indringers schrikken, je verkleint ook het risico op een struikeling op je weg naar de voorste treden.

Maak je buitenverlichting nog effectiever met deze tips.

Gebruik bewegingsgevoelige verlichting.
Bespaar energie met lampen op zonne-energie.
Zet de buitenverlichting op een timer.

SafeWise Aanbevolen
De heer Beams spotlight
Mr. Beams Wireless Spotlight
branddetectie opstarten
garagedeur

4. Vergeet de garage niet

Dit toegangspunt tot uw huis wordt steeds populairder bij criminelen. En zelfs als ze niet bij je huis kunnen komen, is de kans groot dat je genoeg goede spullen in de garage hebt staan. Maak er een gewoonte van om alle deuren van de garage op slot te doen, zowel binnen als buiten.

U kunt ook overwegen om uw garagedeur opener in het huis te houden. Op die manier kan een inbreker het niet uit je auto pakken. En als u een beveiligingscode gebruikt om de garage te openen, zorg er dan voor dat u het geheim houdt en voer het nooit in voor bezorgers, buren of iemand anders.

Hier zijn wat meer eenvoudige manieren om de garage te beveiligen.

Upgrade naar een slimme garagedeuropener.
Dek de ramen af om de spullen binnenin te verbergen.
Beveilig de garagedeuren met extra sloten (of zelfs met ritssluitingen!).
Gebruik domotica en laat de garagedeur nooit meer openstaan.

SimpliSafe veiligheidstoetsenbord
5. 5. Een beveiligingssysteem opzetten

Uw nieuwe woning moet een of andere vorm van beveiliging hebben, of het nu gaat om een basis DIY systeem of een systeem dat wordt geleverd met professionele bewaking en domotica. Vandaag de dag zijn er tal van opties voor de beveiliging van uw huis voor elk budget en elk niveau van bescherming.

Om een systeem te kiezen waar u zich prettig bij voelt, evalueert u de behoeften van uw buurt en uw huis. U kunt contact opnemen met uw lokale politie-afdeling voor statistieken over buurtcriminaliteit en hulp bij het doen van een woningbeveiligingsevaluatie van uw huis.

En houd deze factoren ook in gedachten:

Doe-het-zelf installatie vs. professionele installatie
Klantenservice en merkreputatie
Slimme thuisomgeving
Voorafgaande en maandelijkse kosten
Extra’s zoals rook- en koolmonoxidebewaking

SafeWise beveelt aan
SimpliSafe systeem
SimpliSafe beveiligingssysteem
Bezoek SimpliSafe

En houd deze factoren ook in gedachten:

Doe-het-zelf installatie vs. professionele installatie
Klantenservice en merkreputatie
Slimme thuisomgeving
Voorafgaande en maandelijkse kosten
Extra’s zoals rook- en koolmonoxidebewaking

iemand die een laptop gebruikt
6. 6. Vergrendel uw Wi-Fi-netwerk

Uw draadloze thuisnetwerk is een deur naar uw persoonlijke en financiële informatie. En als u gebruik maakt van domotica, kan het uw huis ook kwetsbaar maken voor een inbraak. Als uw Wi-Fi-netwerk is verbonden met slimme huistoestellen of uw beveiligingssysteem, kan het criminelen rechtstreeks toegang geven tot uw huis.

Maar u hoeft uzelf niet kwetsbaar te maken. Gebruik onze tips en trucs om hackers van je thuisnetwerk af te houden.