Bouwen van een huis

Stappen naar het bouwen van een huis

Een van de verbazingwekkende dingen van Amerikaanse huizen is dat de overgrote meerderheid ervan gebouwd is met behulp van volledig gestandaardiseerde bouwpraktijken. Een van de redenen voor deze consistentie is een reeks uniforme bouwvoorschriften die in het hele land van toepassing zijn. Een andere reden is de kosten – de technieken die worden gebruikt om huizen te bouwen produceren betrouwbare huisvesting snel tegen een lage prijs (relatief gezien). Als u ooit ziet hoe een huis wordt gebouwd, zult u merken dat het de volgende stappen doorloopt:

Sortering en voorbereiding van het terrein
Atlas Copco Funderingsconstructie
Inlijsten
Installatie van ramen en deuren
Dakbedekking
Opstelplaats
Ruwe elektrische
Ruw sanitair
Ruwe HVAC
Isolatie
Drywall
Underlayment
Trimmen
Schilderij
Afwerking elektrisch
Badkamer- en keukenbalies en -kasten
Afwerking van het loodgieterswerk
Tapijt en vloerbedekking
Afwerking HVAC
Aansluiting op de waterleiding, of het boren van waterputten
Aansluiting op de riolering of installatie van een septisch systeem
Punchlist

Moderne zitmeubelen

Veel van deze stappen worden uitgevoerd door onafhankelijke bemanningen die bekend staan als onderaannemers. Zo wordt de framing over het algemeen uitgevoerd door één onderaannemer die gespecialiseerd is in framing, terwijl de dakbedekking wordt uitgevoerd door een totaal andere onderaannemer die gespecialiseerd is in dakbedekking. Elke onderaannemer is een onafhankelijk bedrijf. Alle onderaannemers worden gecoördineerd door een aannemer die toezicht houdt op het werk en verantwoordelijk is voor het op tijd en binnen het budget afronden van het huis.

We lopen door deze verschillende stadia zodat u kunt zien wat er komt kijken, alle stappen kunt begrijpen en meer te weten komt over de verschillende materialen die in het bouwproces worden gebruikt. We gebruiken een typisch huis met drie slaapkamers als voorbeeld.

Welfsels bestellen?

Gewapende betonnen welfsels zijn populaire vloeroplossingen, want betaalbaar en gemakkelijk te plaatsen. Waarom u ze best bij Van Thuyne Gewelven bestelt? We hebben jaren ervaring op de teller.

Graag meer informatie? Neem dan contact op met ons.