10 Tips om uw huis te renoveren

10 Tips om uw huis te renoveren Mooi en toch economisch gezien.

U bent aan het renoveren omdat u wilt dat uw huis er mooier uitziet en zich comfortabeler voelt. Beschouw uw huis renovatie plan als een business plan of als uw speciale project u begint vanaf nul.

Als u het huren van een architectuur hij van plan voor u, maar als je wilt om geld te besparen de eerste stap is om de leiding van het project te nemen en het te doen aan jezelf. In dit artikel delen we een aantal doe-het-zelf ideeën over, hoe u uw huis te renoveren binnen het budget?

De sleutel tot het renoveren van uw huis binnen het budget en toch mooi is in de eerste plaats het effectief plannen van het hele proces. De volgende paragrafen laten zien hoe u uw gehele renovatieplannen kunt verdelen in deelplannen, afhankelijk van de ruimte die u heeft en hoe u uw huis effectief kunt renoveren. Als u op zoek bent naar top 10 manieren om uw huis mooi en toch economisch te renoveren, lees dan hieronder:

Verdeel en verover

Zoals eerder vermeld is een effectieve planning de sleutel tot een effectieve renovatie. Als u zelf aan het renoveren bent dan moet u zich richten op zowel het grotere plaatje als de kleinere onderdelen. Je zou kunnen hebben gehoord de zinsnede “geheel is groter dan de som van de delen”, kunt u dezelfde strategie toe te passen op uw huis renovatieproject en het bedenken van een renovatieplan voor elk gebied in uw huis. Als u een architect inhuurt voor de renovatie, zal hij uw wensen beoordelen en vervolgens dienovereenkomstig renoveren. In dit geval, aangezien u de leiding heeft, zult u uw eisen brainstormen, uw einddoel voor elke ruimte in het huis schrijven en het algemene doel bepalen, en dan verder gaan:

Budgettering

Aangezien u uw huis economisch wilt renoveren, is het belangrijk dat u de totale uitgavenbehoefte/limiet bepaalt. Het is belangrijk om in de budgettering te onthouden dat u uw budget niet kunt overschatten, uw budget niet kunt onderschatten en dan verder kunt gaan met het onderzoeken van de dingen die u nodig heeft.

Onderzoek

U zult verbaasd zijn over het aantal opties dat u heeft als u eenmaal met uw onderzoek begint. De mooie lamp die u in een high end winkel mooi vond, kunt u ook voor een lagere prijs elders kopen. Dus, bij het renoveren van uw huis op budget vergeet dan niet dat als u onderzoek doet naar de meubels die u wilt, de verf die u wilt of de decoraties die u wilt in uw huis, u waarschijnlijk het grootste deel van de benodigdheden tegen een goedkope prijs zult vinden. Profiteer van online winkelen, kringloopwinkels en tweedehands meubelzaken en kijk hoe ver u zult gaan. Voor stap voor stap instructies over hoe u uw huis mooi en toch economisch kunt inrichten leest u hieronder:

Deuren Maak de eerste indruk

De eerste indruk van uw huis is uw deur. Als u de deur niet volledig kunt veranderen en als uw bestaande deur in een goede staat is, moet u uw deur opnieuw schilderen. Uw deuren kunnen ook invloed hebben op de verlichting van uw kamer, en u zou kunnen profiteren van deze geweldige techniek interieur ontworpen Amy Lau gebruikt, “Bij het omgaan met een donkere kamer, welke kleur wordt gebruikt op de muren, ik schilder het plafond, afwerking, en deuren dezelfde kleur, maar 50 procent lichter. Te veel van één kleur kan een ruimte overstemmen.” Dus, als je met een budget gaat renoveren als je je deur opnieuw schildert, probeer dan verschillende tinten te gebruiken naargelang de concentratie van het licht in je huis om de verlichting van je huis te optimaliseren op de manier die je wilt.

Verfeffecten Verlichting

Zoals eerder vermeld heeft het schilderij invloed op de verlichting en kunt u bij de renovatie van uw huis kiezen voor een nieuwe verfbeurt. In dat geval, als u al een budget heeft voor de aankoop van verschillend gekleurde pallets, kan het contra-intuïtief lijken. Als u op een krappe begroting dan kiezen voor een zwart-witte palet, zal het geven uw huis een moderne verfijnde look en heb je de garantie dat je nooit mis kan gaan met wit of zwart.

Kleine kamers hoeven er niet klein uit te zien

Als u een klein huis renoveert om het groter te laten lijken dan een goedkope en mooie manier om dat doel te bereiken is het gebruik van spiegels. Het is een goedkope techniek, maar het wordt gebruikt door een van de beroemdste architecten van zijn tijd, Sir John Soane, die gebruik maakte van spiegels in de ontbijtzaal van zijn huis in Londen.

Keukens en opslag

Als u uw huis aan het inrichten/vernieuwen bent, dan probeert u waarschijnlijk ook de rommel te verwijderen en uw opslagruimte te maximaliseren. Het gebruik van uw keuken tot zijn maximale capaciteit kan u helpen uw opslagproblemen te minimaliseren. Om dit te doen op een laag budget kunt u ofwel DIY keukenkasten of opslag van gerecycled materiaal in uw huis, of profiteren van zuinigheid winkels in uw omgeving.

Niemand kent uw keukenruimte beter dan u en uw opslagruimte moet worden opgebouwd. Het bouwen van zelfgemaakte keukenkasten zal u niet alleen helpen om geld te besparen en oude materialen in uw huis te hergebruiken, maar zal er ook voor zorgen dat u precies datgene bouwt wat u nodig heeft. Als je al kasten hebt die genoeg zijn voor opslag, dan hoef je ze niet te vervangen, maar kun je ze gewoon opnieuw schilderen om je keuken er zo goed als nieuw uit te laten zien.

 

Devan Stellingbouw – Specialisten in Stellingbouw. Van gevelsteigers voor renovatie tot complexe constructies rond schoorstenen! Gespecialiseerd in het plaatsen van allerhande stellingen. Gratis offerte! Vakkennis in huis. Gratis offerte op maat. Elk project op maat. Meer dan 10jaar ervaring.

Interlook Design | Kapsalon inrichtingen en totaalconcepten, dat is waar Interlook jaren ervaring in heeft. Unieke concepten. Tevreden klanten. Advies op maat. Jarenlange ervaring. Services: kapsalon inrichtingen, inrichter van concepten, kappersinrichtingen.

Gevelreiniging gezocht? Gevelreiniging gezocht? Uw gevel is vervuild, bemost of beklad met graffiti? Wij verwijderen elk vuil deskundig via de juiste behandelmethode.